manne_b_07.tifMANNE TIPSAR:

Varje vecka tipsar vår barnkulturspanare Manne om något spännande, roligt eller bra. Det kan vara något som händer idag eller om en vecka som ni bara inte får missa. Det kan också vara något som hänt för tjugo år sedan och som verkligen behöver bli uppmärksammat igen.

Här nedan har vi samlat alla hans tidigare tips i en lång lista så ni inte missar något. Mycket nöje.

 

Mannes tips den 28 februari 2015

Manne vill gärna tipsa er alla att lyssna på Barnens Pod. Det är som ett radioprogram för barn som kommer varannan vecka. Det är Farzad ifrån Bolibompa som gör programmet och det gör han så himla, himla fint, tycker Manne. Så gå in på www.barnenspod.se eller sök efter poden i din podspelare. Gör det bara!

Mannes tips den 20 januari 2015

Manne vill gärna tipsa. Den här gången tipsar han alla barn och vuxna att lyssna på Beppe Wolgers ”Sagan som hörs bra och andra sagor” för att det är helt lysande bara. Finns på Spotify till exempel.

Denna tidskrift är inte riktigt riktigt - den är baserad på den litterära värld som omger barnbokskaraktären Manne från boken "Manne gräver ett hål". En del av artiklarna är rena fantasier och andra någorlunda sanna. Har ni svårt att klura ut hur det ligger till kan ni klicka på VERKLIGHETEN för verkliga nyheter och KUSTNYHETER för nyheter kopplade till den påhittade staden Kusten och dom som bor där.